Concepte de autovehicule pentru toate domeniile
Modelul Actros F

Concepte de autovehicule pentru toate domeniile

Munca specială necesită soluții speciale.

Cu modelul Actros F vă deplasați deosebit de rentabil pe distanțe lungi și în transportul de mărfuri de mare tonaj. Pentru a îndeplini această cerință și în ceea ce privește transporturile de mare tonaj, am proiectat modelul Actros F Volumer. Pentru că: munca specială necesită instrumente de lucru speciale, sau, mai bine zis: autovehicule speciale.

Modelul Actros F Volumer vă oferă posibilitatea de a vă deplasa și mai rentabil atunci când transportați încărcături voluminoase. În calitate de specialist pentru transporturi voluminoase, datorită înălțimii de cuplare a semiremorcii sub 900 mm, autovehiculul îndeplinește și cerințele exigente privind autotractoarele 4x2. În practică, aceasta înseamnă: o înălțime netă de încărcare de 3 m.1067 Pe lângă volumul mare de încărcare, configurațiile economice ale grupului motopropulsor, de exemplu, contribuie la un nivel și mai ridicat de rentabilitate. Cu modelul Actros F Volumer, Mercedes‑Benz Trucks oferă configurații optimizate special de autovehicule, cu care călătoriți mai profitabil în cazul transporturilor voluminoase.

Content volumer

Nivel ridicat de orientare către aplicații. Înălțimea de cuplare deosebit de redusă de mai puțin de 900 mm, înălțimea liberă1067 de încărcare de 3 m, capacitatea mare a rezervorului, configurații economice ale sistemului de propulsie, două variante de cabină a șoferului.

 

În sus