Confort de lucru și de rulare
Modelul Actros F

Confort de lucru și de rulare

Rezultatul celor mai bune soluții ergonomice și tehnologii inovatoare.

Confort la rulare și confort în timpul activității înseamnă mult mai mult decât doar lux în camion. Ambele forme de confort reprezintă răspunsul nostru la cerințele în creștere din traficul interurban și transportul de mărfuri de mare tonaj, care oferă condiții plăcute de muncă și condus.

Modern, ergonomic, practic, motivant și, nu în ultimul rând, mai eficient. Indiferent că este vorba de șofer sau de firmă - noi suntem siguri: locul de muncă din modelul Actros F o să vă impresioneze. Acesta oferă șoferului cele mai bune condiții de muncă și conducere. Iar prin conectarea inteligentă cu centrala și cu procesele de logistică contribuie la o performanță și mai bună. El oferă șoferului cele mai bune condiții de muncă și conducere. Și prin conectarea inteligentă cu centrala și cu procesele de logistică contribuie la o performanță și mai bună .

Prezentare generală a avantajelor.

 • Confort sporit prin frâna electronică de parcare și Multimedia Cockpit, interactive1
 • Sistem de navigație Mercedes-Benz Truck262, 244 și asistență pentru semne de circulație287, 262, 244
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image

Buton Start-Stop pentru motor.

Pentru pornirea motorului cu butonul Start-Stop este suficient ca cheie tip confort să se afle în cabina șoferului.

Detail Zoom image

Frână electronică de parcare cu funcție HOLD.

Frâna electronică de parcare cu funcție HOLD combină manevrarea mai simplă, confortul și siguranța sporite.

Detail Zoom image

Sistem audio.

Sunet de prima clasă și sonorizare optimă în cabina șoferului.Sistemul de sunet este alcătuit în total din 7 + 1 difuzoare și oferă o experiență auditivă impecabilă în format Dolby Digital 5.1 și o redare excelentă în zona joaselor, începând deja de la o frecvență de 20 Hz. Difuzoarele de sunete joase/medii dispun, comparativ cu difuzoarele standard de bandă largă, de o redare optimizată a înaltelor și joaselor.

Detail Zoom image

Sistem de navigație și asistent pentru recunoașterea semnelor de circulație4002

În combinație cu sistemul de navigație Truck pentru ghidul de traseu dinamic și specific camioanelor și cu Live Traffic Information, și asistența pentru semne de circulație este în dotarea standard. Datele cartografice sunt reprezentate pe display-ul secundar Multi-Touch.

Pentru un confort sporit la conducere, muncă și operare, modelul Actros F este dotat opțional cu inovatorul cockpit Multimedia, interactiv. Un display color de rezoluție înaltă (30,5 cm/12,3'') înlocuiește panoul de bord Kombiinstrument obișnuit și oferă o reprezentare clară a tuturor informațiilor legate de drum și de autovehicul. Acesta este completat de un multi-touchscreen (26 cm/10,25'') pe panoul din dreapta.

Prezentare generală a avantajelor.

 • Sistem integrat Radio-Infotainment, la cerere Digital Audio Broadcasting Radio (DAB/DAB+) și sistem audio
 • Opțional telefonie tip confort, încărcare wireless262
 • Cheie nouă, instalație de închidere tip confort
 • Aplicațiile Remote Online & Remote Truck pentru operarea mai multor funcții ale autovehiculului cu smartphone-ul
 • Opțional aplicații Fleetboard244, 262 pentru manevrare simplificată și confort de lucru sporit

Cu aplicația Remote Online poate fi conectat cu rețeaua proprie a autovehiculului un terminal mobil, de exemplu smartphone-ul șoferului.

Cu aplicația respectivă Remote Truck 2.0 șoferul poate verifica sau comanda diferite funcții ale autovehiculului de la o distanță de până la 25 metri. De la nivelul combustibilului la presiunea din anvelope și până la setările sistemului audio și iluminarea interioară.

Content working drive comfort 12

 

Modelul Actros F este echipat standard cu un sistem radio Infotainment integrat. În plus, la cerere este disponibil și un radio digital cu Digital Audio Broadcasting (DAB+). Pentru conectarea dispozitivelor externe sunt disponibile numeroase variante de conexiuni.

Content working drive comfort 07

Suport de telefon mobil indisponibil momentan.

Mulțumită receiver-ului digital, pe lângă programele radio obișnuite, sunt recepționate și programele DAB- și DAB+ emise terestru digital. În funcție de țară stă la dispoziție o mare varietate de posturi de înaltă fidelitate. Alte avantaje sunt proprietățile excelente de recepție și informații suplimentare prețioase, în principal despre programul radio.

Dispozitivul Multimedia Radio Touch cu display color de 17,7 cm poate fi operat intuitiv prin intermediul touchscreen-ului și oferă nenumărate caracteristici tip confort. Între acestea se numără interfața Bluetooth pentru comunicare hands-free și streaming audio, ca și apelarea confortabilă a conținuturilor smartphone-ului prin intermediul Apple CarPlay și MirrorLink.

Fleetboard oferă soluții telematice individuale, care contribuie la scăderea costurilor și totodată la creșterea productivității. Pentru a utiliza toată gama de servicii Fleetboard stau la dispoziție atât soluții desktop/client, cât și diferite aplicații pentru Android și iOS.

Aflați mai multe despre aplicațiile Fleetboard și căutați soluții corespunzătoare pentru reducerea costurilor dvs. și creșterea productivității.

Scaunul rotativ confort cu suspensie pneumatică poate fi reglat individual și ergonomic. Încălzirea în scaune, reglarea pneumatică pe înălțime, reglarea înclinării și adâncimii pernelor scaunelor, precum și tetierele integrate și centura automată cu reglare în 3 puncte pe înălțime sunt alte avantaje ale scaunului rotativ confort.

Scaunul oscilant pneumatic și climatizat al șoferului, disponibil opțional, asigură un climat plăcut pentru șezut și un nivel ridicat de confort. Datorită sistemului activ de ventilație din spătar și suprafața scaunului se reduce căldura și umiditatea scaunului în cazul scaunului oscilant climatizat.Nenumăratele posibilități individuale de reglare, precum și cotierele integrate și încălzirea în scaune oferă condiții ergonomice extraordinare.

Content working drive comfort 16

Scaun rotativ confort.

Content working drive comfort 17

Funcție de masaj pentru scaunul șoferului. Funcția de masaj disponibilă ca echipare specială pentru scaunul șoferului împiedică tensionarea mușchilor șoferului.

Instalația de încălzire și climatizare se distinge prin reacții imediate și permite o ventilație fără producerea curenților de aer.

Prezentare generală a avantajelor.

 • Instalație de încălzire și climatizare inovatoare, cu reglare a fluxului de aer și utilizarea căldurii reziduale
 • Climatizare automată1 și climatizarea automată în repaus1 pentru un nivel și mai ridicat de confort
 • Utilizare inovatoare a căldurii reziduale
 • Opțional sistem de încălzire suplimentară cu apă caldă204 pentru motor și/sau cabină218

Convingeți-vă de confortul oferit de Actros F la muncă și în mers.Găsiți un comerciant autorizat în apropierea dumneavoastră și solicitați consultanță fără nici un fel de obligații.

MBTO content finance leasing 03
În sus