Confort
Modelul Actros F

Confort

Noua dimensiune a confortului.

Modelul Actros F conferă conceptelor de libertate de mișcare și atmosferă o semnificație cu totul proprie - pentru că nu pierde niciodată din vedere activitatea cotidiană a șoferului.

Confort de lucru și de rulare

Confort de lucru și de rulare

Confortul înseamnă mai mult decât doar lux. Acesta este răspunsul nostru la cerințele în creștere din traficul interurban și transportul de mărfuri de mare tonaj, care oferă condiții plăcute de muncă și condus.

Design interior

Design interior

În timpul călătoriei și în pauze: interiorul modelului Actros F ușurează munca stresantă în traficul interurban și în distribuția mărfurilor de mare tonaj.

Compartimente și spații de depozitare

Compartimente și spații de depozitare

Cine circulă mult în traficul interurban, are nevoie în camion de suficient spațiu de depozitare și libertate de mișcare. De aceea, cabinele șoferului modelului Actros F oferă volume deosebit de mari ale habitaclului și suficient spațiu pentru libertate personală de mișcare.

Confort pentru locuit și odihnă

Confort pentru locuit și odihnă

Cu paturile sale confortabile, modelul Actros F aduce la drum confortul la locuit și la dormit, care este esențial în traficul interurban.

Exterior

Exterior

Datorită variantelor sale de cabine, modelul Actros F oferă un răspuns optim pentru practic orice pretenție legată de traficul pe distanțe lungi. Combinația perfectă de design și funcționalitate, pe care o subliniază în mod unic și prin exteriorul său marcant.

În sus