Nivel ridicat de siguranță
Modelul Actros F

Nivel ridicat de siguranță

Siguranța este fundația ADN-ului nostru.

Protecția șoferului, a autovehiculului și a celorlalți participanți la trafic - pentru aceasta există o multitudine de componente de siguranță ca echipare standard pentru modelul Actros F. Asistenții digitali nu preiau responsabilitatea șoferului, dar îl pot ajuta eficient în situații critice. Exemplul Active Brake Assist (asistentul activ la frânare) 5287, 285, 3021: în anumite situații, poate declanșa automat o frânare totală în cazul obiectelor staționare și aflate în mișcare. La acesta se adaugă asistentul pentru menținerea benzii de rulare287, 3020, asistentul pentru reglarea stabilității remorcii287 sau chiar și asistentul pentru monitorizarea atenției287.

O situație periculoasă deosebită o reprezintă virarea la dreapta în localitate: aici, în limitele de sistem, asistentul opțional Active Sideguard Assist287, 1, 248 poate avertiza șoferul în anumite situații, putând chiar declanșa o frânare automată.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Echipările standard de siguranță cuprinzătoare includ Active Brake Assist 5287, 285, 3021, asistentul pentru menținerea stabilității287, asistentul pentru menținerea benzii287, 3020, asistentul pentru menținerea atenției287 și iluminarea Follow-me-Home
  • Asistent pentru menținerea distanței287, 98 cu funcție Stop-and-go, Active Sideguard Assist287, 1, 248, asistent pentru semne de circulație287, 256, frână de parcare electronică, asistent pentru reglarea stabilității remorcii287, 246
  • Vezi și ești văzut mai bine cu lumina automată de semnalizare/fază scurtă/în viraje1 și lămpile spate cu LED1
  • Lumină suplimentară în viraje1, far de ceață1
General Safety Regulation.

General Safety Regulation.

Începând cu 2024, noile cerințe ale Regulamentului General de Siguranță (GSR) vor face ca standardele legale pentru mai multă siguranță în traficul rutier să fie obligatorii în întreaga UE. Autovehiculele noastre Mercedes‑Benz Trucks nu doar îndeplinesc aceste cerințe în prezent, ci oferă și mai multă siguranță prin tehnologii suplimentare.

Mai multe despre sistemele de asistență

Imaginile prezentate au caracter exemplificativ și nu redau starea efectivă și actuală a autovehiculelor originale. Pentru informații suplimentare, adresați-vă dealerului Mercedes‑Benz Trucks local.

În sus