Autocamioane rulate.
Cumpărați autocamionul dvs

Autocamioane rulate.

Camioane rulate la TruckStore - marele comerciant de vehicule comerciale din Europa.

La TruckStore nu găsiți doar o gamă vastă de camioane, remorci și semi-remorci rulate, de orice marcă, tip, cu orice caroserie și vechime - dar beneficiați și de aceeași consultanță profesională și de o gamă largă de servicii pentru tot ce ține de achiziția camionului dvs., în toate locațiile din Europa. Un exemplu al gamei noastre de servicii este garanția TruckStore, unică pentru camioanele rulate.

Toate camioanele mărcii Mercedes‑Benz Trucks ce dețin această certificare sunt testate în totalitate conform unor standarde înalte și uniforme - fie în atelierele propriilor sucursale TruckStore, fie de către un partener contractual Mercedes‑Benz Trucks. Eticheta Mercedes‑Benz Trucks Certified oferă o transparență deplină în ceea ce privește vechimea și kilometrajul camioanelor rulate și, concomitent, creează o evaluare uniformă valabilă în toată Europa.

Camioanele cu această etichetă îndeplinesc următoarele cerințe:

  • Maximum 5 ani vechime
  • Rulare de până la 500.000 km
  • Cel puțin 3 luni nu necesită întreținere 1
  • Minimum 6 mm adâncime profil anvelopă
  • și multe altele.

Cu o experiență de decenii în construcția și dezvoltarea vehiculelor, Mercedes‑Benz Trucks construiește camioane care reprezintă fiabilitatea și calitatea maximă.

Marca Mercedes‑Benz Trucks vă ajută să vă gestionați eficient sarcinile zilnice de transport. Prin camioane cu componente robuste, care s-au dovedit deja de o mie de ori eficacitatea, și prin dotări care țin cont de condițiile topografice și climatice de la locul de utilizare. Camioanele sunt optim concepute pentru transportul pe distanțe mari și pentru transportul de mărfuri de mare tonaj și funcționează fără probleme chiar și în condiții extreme.

Acum puteți găsi ceea ce căutați, cu instrumentul TruckStore de căutare a vehiculelor. Aici oferim, printre altele, diverse autotractoare cu tipuri diferite de sisteme hidraulice și cuplaje, camioane cu suprastructură-platformă și prelate, sau flexibilitate totală cu un cadru interschimbabil.

[1] 20.000 km până la 12 tone masă totală admisă/30.000 km de la 12 tone masă totală admisă. (valabil pentru volum de livrare de bază al autovehiculului, adică fără suprastructuri).

În sus