Autocamioanele noastre

Modelul Actros L

#GetMore.

Conducere mai relaxată, muncă mai eficientă, trai cotidian mai confortabil: modelul Actros L redefinește clasa premium a diviziei Mercedes-Benz Trucks. Totodată, el impresionează printr-un interior premium, prin noile faruri inovatoare cu LED-uri și motorul OM 471, precum și prin nenumărate alte caracteristici care oferă posibilitatea unei configurării cât mai plăcute posibil a traseului.

Propulsia pentru cei foarte mari.

Propulsia pentru cei foarte mari.

Fiabil, dinamic, eficient - cea de-a treia generație a motorului OM 471 duce experiența de conducere și performanța la un cu totul alt nivel.

Mai multe despre OM 471
Nivel ridicat de siguranță

Nivel ridicat de siguranță

Sosirea în siguranță, asumarea răspunderii și pentru alți participanți la trafic – acestea au prioritate maximă în Actros L.

Confort

Confort

Să muncești mai bine, să conduci mai bine, să locuiești mai bine. Modelul Actros L demonstrează cum funcționează toate acestea.

Eficiență

Eficiență

Modelul Actros L reprezintă definiția tehnologiei fiabile și cu economie de combustibil, costuri scăzute și randamente ridicate. Sau pe scurt: mai multă eficiență.

OM 471

OM 471

Consum cu până la patru procente mai mic - a treia generație a motorului OM 471 oferă un potențial de economisire considerabil. Și un confort la rulare semnificativ sporit.

Fiabilitate

Fiabilitate

La construcția camionului nostru stabilim întotdeauna cele mai stricte standarde de calitate care există: cerințele provenite din practică. Sau pe scurt: ale dumneavoastră.

Date tehnice

Date tehnice

Modelul Actros L cu motoare economice și fiabile Euro VI, precum și cu trei variante de cabină a șoferului, oferă o soluție practic pentru orice pretenție.

Elemente semnificative și alte date

Elemente semnificative și alte date

Cu accesoriile de origine Mercedes‑Benz Trucks și conceptele de autovehicule specifice branșei, modelul Actros L asigură ca activitatea în transportul de cursă lungă să devină mai plăcută și mai ușoară.

În sus