Atelierul Mercedes-Benz București continuă noua viziune strategica a companiei, bazată
pe conceptul One Stop Shop, ce le ofera transportatorilor toate serviciile de care au
nevoie într-o singura locație. Unitatea de service are capacitatea de a deservi setul
complet de servicii post-vânzare Mercedes-Benz, incluzând servicii de reparație,
întreținere și mentenanța pentru autovehicule comerciale mari Mercedes-Benz și Setra.

Contact: 

service_bucuresti_mbb@daimler.com
Adresa: Soseaua Odăii nr 373-377
013605 București
Tel: +40 21 200 44 00

 

Content Mercedes-Benz bucureti

Reunind experiența îndelungată a celor mai buni specialiști, precum și echipamente de
ultima generație, centrul Mercedes-Benz Bucuresti asigura servicii complete de service în
cel mai scurt timp, la cele mai înalte standarde de calitate:

Dotări:

  • 8 linii de lucru dotate cu elevatoare mobile;
  • 4 linii de lucru dotate cu canale de lucru;
  • 6 posturi pentru reparații mecanice și electrice;
  • 3 posturi de reparație caroserie;
  • Cabina de vopsitorie dedicată vehiculelor comerciale grele;
  • Post pentru inspecții ITP și TLV;
  • Post de reparații remorci și semiremorci.

Rentabilitatea camionului dvs. este determinată, nu în ultimul rând, de service și revizie. Cu procese eficiente, angajați calificați și piese de origine la nivel standard, Mercedes-Benz București depune toate eforturile pentru a vă asigura prezența camionului dvs. pe o perioadă cât mai lungă, acolo unde câștigă bani: pe șosea.

Content mb garage 02

Service-ul Mercedes-Benz vă menține camionul în cea mai bună stare posibilă și întotdeauna operațional. Totul începe cu o gestionare competentă a întreținerii, pentru menținerea sustenabilă a valorii și intervale scurte de staționare.

Prin soluții eficiente, precum contracte de service Mercedes-Benz sau Mercedes-Benz Uptime, numeroase probleme sunt preluate și rezolvate în mod profesional pentru dvs. Astfel, vă puteți concentra pe deplin asupra afacerii dumneavoastră.

Content mb garage 03

Fiecare lucrare de întreținere se efectuează în conformitate cu specificațiile producătorului, cu piese de origine din gama de produse Mercedes-Benz. Ca să rămână mereu un Mercedes-Benz camionul dvs. Mercedes-Benz, să fie întotdeauna complet operațional și să-și mențină valoarea.

Content mb garage 07

Mercedes-Benz București face parte dintr-o rețea de 2.500 de ateliere service cu peste 20.000 de angajați în întreaga lume, care gestionează mai mult de 8.000 de procese de atelier în fiecare zi.

Angajați cu înaltă calificare se ocupă de camionul dvs. într-un atelier service modern, echipat cu scule speciale. Controlat prin sisteme IT și procese eficiente, camionul dvs. este readus rapid pe șosea.

Content mb garage 01

Preluarea și rezolvarea profesională a problemelor – fiecare angajat al service-ului Mercedes-Benz primește cea mai bună pregătire profesională posibilă și este permanent instruit. Puteți avea încredere în ajutorul lor competent, chiar și în situații dificile. Pentru că nimeni nu cunoaște mai bine camionul dvs., decât angajații Mercedes-Benz. În definitiv, camionul a fost dezvoltat și testat de Mercedes-Benz!

Content mb garage 05

Fie că este vorba de revizie periodică, evitarea staționării neplanificate în atelier sau asistență profesională în caz de pană neașteptată – la atelierul de service Mercedes-Benz, camionul dvs. se află întotdeauna în cele mai bune mâini. Reparațiile sunt efectuate de personal calificat, autovehiculul dvs. este readus rapid pe șosea, iar serviciile de garanție se mențin.

Content mb garage 07

Toate datele la îndemână – datele sunt în siguranță, datorită stocării acestora în caietul de revizie digital. Iar cu ajutorul Mercedes ServiceCard, facturarea poate fi simplificată considerabil în Europa întreagă.

În sus