Confort pentru locuit și odihnă
Modelul Actros F

Confort pentru locuit și odihnă

Modelul Actros oferă pe drum ceea ce este cu adevărat important pentru confortul din timpul pauzelor și al somnului în transportul de cursă lungă.

Cine activează în traficul interurban și este ca acasă în propriul camion, are nevoie de un confort ridicat la dormit și locuit în timpul pauzelor. Cu paturile sale confortabile, modelul Actros F oferă acest lucru pe drum.

Salteaua confort din spumă rece, cu 7 zone, asigură un somn odihnitor. Un nivel și mai ridicat de confort este garantat de salteaua cu multiple zone PremiumComfort, disponibilă la cerere atât pentru patul din partea superioară cât și pentru cel din partea inferioară.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Paturi268
  • Patul tip confort268 din partea superioară, cu o lățime de 600 mm
  • Salteaua confort din spumă rece, cu 7 zone, opțional saltea PremiumComfort

Un nivel maxim de confort în perioadele de odihnă și de somn – de acest lucru se ocupă paturile tip confort, late de 750 mm și lungi de 2200 mm, din modelul Actros F, care sunt dotate standard cu saltele cu grosimea de 110 mm, dintr-o singură bucată, cu 7 zone cu spumă rece.La patul tip confort de jos, canapeaua poate fi rabatată complet în sus cu cearceaful și apoi prinsă cu două centuri de peretele din spate al cabinei.

Content living sleeping comfort 04

Datorită faptului că este format dintr-o singură componentă, protejează mai eficient de lumina soarelui: Nu rămâne nicio fantă prin care soarele să poată pătrunde. Ruloul se operează foarte confortabil cu ajutorul unei singure taste și se mișcă foarte repede în sus și în jos.

În sus