Eficiență
Modelul Actros F

Eficiență

Economic de la bun început.

Camionul potrivit pentru o rentabilitate deosebit de ridicată. Modelul Actros F reprezintă în traficul interurban definiția tehnologiei fiabile și cu economie de carburant, costuri scăzute și randamente ridicate. Pe scurt: eficiență sporită. Un consum redus de carburant contribuie decisiv la rentabilitatea camionului. O caracteristică pe care modelul Actros F a dovedit-o în activitatea zilnică. Consumul redus de carburant contribuie decisiv la rentabilitatea camionului – iar acum poate fi optimizat și mai mult, datorită motorului OM 471 îmbunătățit, disponibil ca echipare specială.

Consum redus de combustibil

Consum redus de combustibil

Cu cât este consumul mai scăzut, cu atât mai scăzute sunt costurile generale ale camionului, în special în traficul interurban și transportul de mărfuri de mare tonaj. De aceea, și în cazul modelului Actros F am făcut tot ce era posibil pentru a reduce în continuare consumul standard de combustibil al camionului.

Costuri totale reduse

Costuri totale reduse

Odată cu camioanele noastre, vă stau la dispoziție autovehicule deosebit de rentabile.

Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului

Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului

Prin conectarea inteligentă între autovehicul, Mercedes‑Benz Trucks Service și firma dumneavoastră de transport pot fi sporite semnificativ utilizarea, încărcarea autovehiculului și eficiența proceselor dumneavoastră logistice.

Predictive Powertrain Control

Predictive Powertrain Control

Cu Predictive Powertrain Control4001 vă deplasați cu un consum de combustibil mai redus. Atât pe autostrăzi și drumuri naționale, cât și pe străzile urbane.

În sus