Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului
Modelul Actros F

Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului

Conectare inteligentă a autovehiculului, atelierului service și a firmei dumneavoastră de transport.

Prin conectarea inteligentă între autovehicul, Mercedes-Benz Service și firma dumneavoastră de transport pot fi sporite semnificativ utilizarea, încărcarea autovehiculului și eficiența proceselor dumneavoastră logistice.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Mercedes-Benz Uptime225, 226, 241: asistență personalizată pentru clienți, în timp real, pentru un grad mai ridicat de precizie la planificarea și disponibilitatea maximă a autovehiculului
  • Truck Data Center ca bază pentru toate serviciile Fleetboard
  • Service24h: ajutor rapid non-stop în caz de urgență37
  • Rețea extinsă de ateliere auto cu puncte de asistență service în întreaga Europă
  • Modul special programabil pentru controlul și operarea simplificată a suprastructurilor
  • Comutatoare suplimentare în cockpit pentru manevrarea simplă și sigură a suprastructurii

Viziunea care stă în spatele Mercedes-Benz Uptime: Predictibilitate 100% și disponibilitate maximă a autovehiculului. Cu Mercedes-Benz Uptime urmărim un obiectiv clar: reducerea la minimum a defecțiunilor neplanificate ale vehiculelor în mod continuu, planificarea reparațiilor și, astfel, maximizarea disponibilității vehiculelor dumneavoastră.


 

Mercedes-Benz Service24h asigură ajutor direct în caz de defecțiuni – 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi. Pentru persoanele care doresc să efectueze un apel, vă stau la dispoziție gratuit16 numerele de telefon: 0800 67 23 93 (apeluri din România) sau +40 311 30 50 30 (apeluri din străinătate). În caz de defecțiune tehnică intervin cel mai bine tehnicienii de service echipați optim cu un atelier mobil, astfel încât autovehiculul să-și continue cât mai repede posibil deplasarea.

Fleetboard oferă soluții telematice individuale, care contribuie la scăderea costurilor și totodată la creșterea productivității. Pentru a utiliza toată gama de servicii Fleetboard stau la dispoziție atât soluții desktop/client, cât și diferite aplicații pentru Android și iOS.

În sus