Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului
Modelul Actros F

Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului

Conectare inteligentă a autovehiculului, atelierului service și a firmei dumneavoastră de transport.

Prin conectarea inteligentă între autovehicul, Mercedes‑Benz Trucks Service și firma dumneavoastră de transport pot fi sporite semnificativ utilizarea, încărcarea autovehiculului și eficiența proceselor dumneavoastră logistice.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Mercedes‑Benz Trucks Uptime225, 226, 241: asistență personalizată pentru clienți, în timp real, pentru un grad mai ridicat de precizie la planificarea și disponibilitatea maximă a autovehiculului
  • Truck Data Center ca bază pentru toate serviciile Fleetboard
  • Service24h: ajutor rapid non-stop în caz de urgență37
  • Rețea extinsă de ateliere auto cu puncte de asistență service în întreaga Europă
  • Modul special programabil pentru controlul și operarea simplificată a suprastructurilor
  • Comutatoare suplimentare în cockpit pentru manevrarea simplă și sigură a suprastructurii

Viziunea care stă în spatele Mercedes-Benz Trucks Uptime: Predictibilitate 100% și disponibilitate maximă a autovehiculului. Cu Mercedes‑Benz Trucks Uptime urmărim un obiectiv clar: reducerea la minimum a defecțiunilor neplanificate ale vehiculelor în mod continuu, planificarea reparațiilor și, astfel, maximizarea disponibilității vehiculelor dumneavoastră.


 

Mercedes‑Benz Trucks Service24h asigură ajutor direct în caz de defecțiuni – 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi. Pentru persoanele care doresc să efectueze un apel, vă stau la dispoziție gratuit16 numerele de telefon: 0800 67 23 93 (apeluri din România) sau +40 311 30 50 30 (apeluri din străinătate). În caz de defecțiune tehnică intervin cel mai bine tehnicienii de service echipați optim cu un atelier mobil, astfel încât autovehiculul să-și continue cât mai repede posibil deplasarea.

Fleetboard oferă soluții telematice individuale, care contribuie la scăderea costurilor și totodată la creșterea productivității. Pentru a utiliza toată gama de servicii Fleetboard stau la dispoziție atât soluții desktop/client, cât și diferite aplicații pentru Android și iOS.

În sus