Modelul Arocs.
Autocamioanele noastre

Modelul Arocs.

Transport pentru construcții. 18 - 41 t.

Indiferent că este vorba despre un vehicul cu semiremorcă, un autovehicul cu platformă, o betonieră sau o basculantă grea: Variantele pentru șosea și cele cu tracțiune integrală ale modelului Arocs oferă un camion deosebit de robust și rezistent pentru practic orice provocare. Un punct de atracție deosebit sunt farurile LED inovatoare, disponibile opțional. În combinație cu cea mai nouă versiune a motorului OM 471, modelul Arocs este optim echipat pentru orice activitate din traficul de șantier. 

Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image
Detail Zoom image

Frână de parcare electronică cu funcția Hold; Trailer Stability Assist.

Frâna electronică de parcare cu funcție Hold combină manevrarea mai simplă cu un confort și o siguranță sporite. Siguranța suplimentară este oferită de Trailer Stability Assist: acesta stabilizează în prealabil remorcile/semiremorcile în situații critice de deplasare, prin frânare moderată.

Detail Zoom image

Multimedia Cockpit, interactive142.

Un display color de rezoluție înaltă înlocuiește Kombiinstrumentul obișnuit și oferă o reprezentare clară a tuturor informațiilor legate de drum și de starea autovehiculului. Acesta este completat de un display multi-touch pe panoul de instrumente din dreapta. Două porturi USB-C permit conectarea unor dispozitive de stocare, încărcarea cu până la 5 V/3 A, precum și conectarea a două terminale mobile pentru dispozitiv hands-free prin intermediul Dual-Bluetooth. Sunt compatibile și sistemele de integrare smartphone Apple CarPlay și Android Auto.

Detail Zoom image

Asistent pentru semne de circulație2022, 287.

Sistemul opțional de asistență sprijină șoferul la detectarea anumitor semne de circulație în timp real, îi afișează maximum două pe panoul de bord Kombiinstrument și sporește astfel siguranța. În plus, șoferului i se oferă informații – de exemplu în cazul depășirii vitezei.

Detail Zoom image

Predictive Powertrain Control.

Predictive Powertrain Control asociază datele GPS ale autovehiculului cu hărți digitale 3D precise, recunoaște pantele și rampele care urmează pe traseu și, pe această bază, optimizează predictiv, inițierile de cuplare, schimbările de viteze, viteza tempomatului și fazele EcoRoll. De asemenea, sistemul include curbe, intersecții și limitele de viteză stocate în datele cartografice și reacționează în mod corespunzător. În combinație cu strategia de schimbare a treptelor de viteză, adaptată cu precizie, acest lucru permite economii de combustibil de până la 5 %1066.

Detail Zoom image

MirrorCam1, 271, 287.

Spre deosebire de oglinzi, sistemul MirrorCam opțional este protejat optim împotriva murdăriei și optimizează atât aerodinamica, cât și vizibilitatea în zona stâlpilor A. Luminozitate/întunecare automată a afișajului în condiții de luminozitate redusă. Liniile auxiliare de pe display și o imagine specială în timpul manevrelor ajută la estimarea distanțelor. Lățime redusă a autovehiculului în comparație cu oglinzile tradiționale. În curbe, întreaga semiremorcă rămâne în zona vizibilă.

Detail Zoom image

Sideguard Assist248, 2020/Active Sideguard Assist248

Sideguard Assist248, 2020 și Active Sideguard Assist248 pot asista șoferul la viraje sau în momentul schimbării benzii de rulare, deoarece recunosc în anumite situații obiectele mobile și staționare din zona de pericol de pe partea dreaptă sau în curbele recunoscute201, 211 și avertizează șoferul prin semnale vizuale și acustice în caz de pericol.

Detail Zoom image

Mercedes-Benz Uptime.

Cu Mercedes-Benz Uptime urmărim un obiectiv clar: reducerea la minimum a defecțiunilor neplanificate ale vehiculelor în mod continuu, planificarea reparațiilor și, astfel, maximizarea disponibilității vehiculelor dumneavoastră.

Detail Zoom image

Active Brake Assist 5285, 149.

Cea de-a cincea generație a sistemului sprijină șoferul prin inițierea, în condiții ideale în cadrul limitelor sistemului, unei frânări complete în cazul obiectelor staționare și mobile, ca și a unei frânări parțiale sau totale în cazul pietonilor care se deplasează, reducând astfel sau evitând în totalitate accidentele.

Perfect construit pentru construcții.

Perfect construit pentru construcții.

Dinamic, robust, eficient: cu a 3-a generație a motorului OM 471, dvs. și camionul dvs. sunteți pregătiți pentru șantier.

Mai multe despre OM 471
Robustețe

Robustețe

Robustețea și capacitatea de încărcare ale modelului Arocs se reflectă deja în cabinele orientate către domeniul de utilizare. În scheletul durabil, extrem de rezistent al cabinei șoferului, precum și în designul robust și impunător.

Eficiență

Eficiență

Aduce împreună tot ce își are locul împreună: RoadEfficiency combină costurile totale reduse cu nivelul ridicat de siguranță și nivelul ridicat de utilizare a autovehiculului. Pentru și mai multă eficiență în transporturi.

OM 471

OM 471

Consum cu până la patru procente mai mic - a treia generație a motorului OM 471 oferă un potențial de economisire considerabil. Și un confort la rulare semnificativ sporit.

Fiabilitate

Fiabilitate

La construcția camionului nostru stabilim întotdeauna cele mai stricte standarde de calitate care există: cerințele provenite din practică. Sau pe scurt: ale dumneavoastră.

Date tehnice

Date tehnice

Cu motoarele Euro VI fiabile și rentabile, ca și cele 10 variante de cabină a șoferului, modelul Arocs oferă o soluție practic pentru orice pretenție.

Elemente semnificative și alte date

Elemente semnificative și alte date

Cu accesoriile de origine Mercedes‑Benz Trucks și conceptele de autovehicule specifice branșei, modelul Arocs oferă o multitudine de posibilități de configurare individualizată și o sarcină utilă deosebit de ridicată pentru sarcini extreme.

În sus