Costuri totale reduse
Atego

Costuri totale reduse

Odată cu camioanele noastre, vă stau la dispoziție autovehicule deosebit de rentabile.

Odată cu camioanele noastre, vă stau la dispoziție autovehicule deosebit de rentabile. De costurile scăzute se îngrijesc însă, de exemplu, și ofertele atractive de service Mercedes-Benz și valoarea reziduală estimată ridicată la sfârșitul perioadei de utilizare.

De la siguranța suplimentară pentru componentele mecanice și electronice până la pachete de întreținere și un contract de service complet care include uzura - pentru costuri de service care pot fi planificate lunar și o flotă utilizată în mod optim, Mercedes-Benz CharterWay oferă produse flexibile de reparații și întreținere adaptate la nevoile clienților prin contractele sale de service gradat: Mercedes-Benz Complete, Mercedes-Benz Select, Mercedes-Benz ExtendPlus și Mercedes-Benz Extend.

Aflați mai multe despre contractele Mercedes Service:

Prezentare generală a avantajelor.

 • La cerere, contracte de service Mercedes-Benz pentru rate lunare planificabile, precum și nivel ridicat de disponibilitate a autovehiculului
 • Card de alimentare opțional Mercedes ServiceCard pentru optimizarea costurilor cu alimentarea și taxele de drum
 • TruckStore – cumpărare și vânzare de camioane rulate indiferent de marcă, vechime și variante, precum și oferte cuprinzătoare pentru servicii de finanțare
 • Valoare reziduală garantată prin intermediul contractului buy-back încă din momentul achiziției
 • Niciun risc privind valoarea rambursată la finalul contractului
Content msc ohne fs

Prin utilizarea cardului, simplificăm derularea administrativă a vizitelor la service în toată rețeaua europeană cuprinzătoare de ateliere auto Mercedes‑Benz Trucks, în special în Mercedes-Benz Service24h. Cu cardul de alimentare disponibil la cerere, alimentați în calitate de client Mercedes-Benz Lkw în condiții atractive și economisiți timp și bani și la achitarea taxelor dumneavoastră de drum. Informați-vă despre alimentarea cu combustibil la drum fără numerar, cu Mercedes ServiceCard.

Achiziție? Leasing? Sau mai întâi închiriere? Cu serviciile de leasing financiar, leasing operațional, credit auto, închiriere auto pe termen scurt și asigurări CASCO și RCA, adaptate afacerii dumneavoastră, sunteți mereu cu un pas înainte.

Prezentare generală a avantajelor.

 • Contracte de service Mercedes-Benz pentru garantarea mobilității și reducerea sarcinilor administrative
 • Produse de închiriere de la CharterWay Rental pentru soluții de mobilitate flexibile
 • Controlul facil al planificării/costurilor, grație ratelor a căror valoare este stabilită în prealabil
 • Opțional, contracte de service Mercedes-Benz pentru garantarea mobilității și ușurarea sarcinilor administrative
 • Mercedes-Benz Financial Service pentru produse personalizate de leasing și finanțare
 • Reduceri atractive ale primei de asigurare pentru autovehiculele cu anumite dotări de siguranță

Prin intermediul Mercedes-Benz Financial Services, veți avea la dispoziție un partener competent și dedicat care vă va oferi soluții de finanțare specializate, personalizate și concepute exclusiv pentru clienții Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Financial Services și reprezentanții de vânzări autorizați Mercedes-Benz din toată țara, vă vor oferi soluții avantajoase și flexibile adaptate nevoilor dumneavoastră.

În sus