Mercedes ServiceCard
Fără griji pe șosea

Mercedes ServiceCard

Pur și simplu inteligent și eficient, fără bani cash prin Europa.

Toate serviciile de atelier pot fi desfăşurate rapid şi fără complicaţii prin intermediul Mercedes ServiceCard. Cardul este utilizat pentru alimentarea fără numerar pe traseu pentru Mercedes‑Benz Trucks în Europa.

Ca posesor al unui card de service, beneficiați de avantaje deosebite – indiferent că este vorba de o vizită planificată într-un atelier auto sau de o defecțiune tehnică:

  • plată la nivel european pe factură la partener autorizat de service Mercedes‑Benz Trucks.
  • Asistență rapidă în caz de defecțiune tehnică prin acordarea imediată a unei garanții de plată.
  • Portal pentru clienţi, cu numeroase funcţii Self-Service şi acces non-stop la contul clientului, datele cartografice şi facturile pe care le derulaţi prin intermediul cardului dumneavoastră de service.
  • Nicio taxă de prestări servicii la utilizarea Mercedes-Benz Trucks Service24h.
  • Fără majorări de preț pentru utilizarea cardului în centrele autorizate Mercedes‑Benz Trucks.

Cu cardul de alimentare beneficiaţi de alte servicii suplimentare utile şi de cele peste 81.000 de puncte de acceptare ale partenerului nostru UTA Edenred din întreaga Europă: Alimentaţi, indiferent de marcă, în condiţii atractive, în 36 de ţări1502. Economisiţi timp şi bani prin planificarea optimă a alimentărilor şi prin soluţii individuale de plată a taxelor de drum. Serviciul de mobilitate uşurează, în plus, procesarea taxelor pentru tuneluri, poduri, feriboturi, parcări şi salubritate. Informaţi-vă în legătură cu celelalte avantaje.

Cu Mercedes ServiceCard reveniţi rapid pe şosea, în toată Europa.

Serviciul nostru explicat simplu și rapid. Aruncați acum o privire!

În sus