Fiabilitate
Atego

Fiabilitate

La Mercedes-Benz Trucks, fiabilitatea face parte din dotarea de bază.

La construcția camionului nostru stabilim întotdeauna cele mai stricte standarde de calitate care există: cerințele provenite din practică. Sau pe scurt: ale dumneavoastră.

Pentru noi aceasta înseamnă: să vă punem la dispoziție camioane care funcționează bine și în condiții extreme sau pe teren accidentat. Cu alte cuvinte: „Trucks you can trust“.

Ca partener alături de dvs., vom continua să facem tot posibilul pentru a ne asigura că beneficiați de fiabilitate și eficiență deosebite pe traseu. Cu toată experiența acumulată în peste 125 ani de construcții de autovehicule. Prin intermediul camioanelor cu componente și dotări robuste, testate de mii de ori, care au în vedere condițiile topografice și climaterice de la fața locului. 

Prezentare generală a avantajelor.

  • Fiabilitate datorită construcției robuste și finisării la Mercedes‑Benz Trucks
  • Configurații ale grupului motopropulsor combinate optim cu o structură deosebit de robustă și o durată de viață ridicată
  • Punți, componente de șasiu, tren de rulare, suspensie și frâne orientate către aplicații
  • Centru de informare clienți în Wörth
  • Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks pentru conversii personalizate de autovehicule
  • Intervale lungi între revizii și proiectare orientată pe servicii pentru costuri reduse de reparații și întreținere
  • Piese de origine Mercedes-Benz Trucks pentru fiabilitate și pentru menținerea valorii, precum și piese de schimb de origine, ca alternativă convenabilă

De la ștergătoare și până la lămpile de frână – fiabilitatea aparține echipării standard Mercedes‑Benz Trucks. Pentru că încă din faza de proiectare și dezvoltare este valabil principiul: fiecare componentă este importantă.

Content reliability 01

Centrul de dezvoltare și testare din Wörth. O fiabilitate ridicată și o durată lungă de viață au tradiție la Mercedes-Benz Trucks. În Centrul de dezvoltare și testare din Wörth circa 300 de angajați se îngrijesc ca dumneavoastră să porniți plin de încredere la drum.

Fundamentul pentru fiabilitatea unui camion pune bazele dezvoltării sale. Prin obiective definite pentru fiecare piesă și fiecare ansamblu în parte, precum și pentru sistemele complete ale camionului.

Baza muncii din Centrul de dezvoltare și testare din Wörth sunt, pe lângă experiența îndelungată, și cele mai moderne metode științifice și nu în ultimul rând așteptările clienților noștri. Testăm robustețea, durabilitatea și încrederea camioanelor noastre din toate punctele de vedere.

În cazul operațiunilor de reparație sunteți în siguranță cu piesele de schimb de origine Mercedes-Benz. Pentru că acestea sunt concepute special pentru fiecare scop în parte și și-au demonstrat calitatea în nenumărate teste pe mii de kilometri, în faza de testare a autovehiculului. Ca alternativă economică și ecologică, piesele de schimb de origine Mercedes-Benz oferă nivelul ridicat de calitate tipic Mercedes-Benz și siguranța dovedită la prețuri avantajoase.

În sus