Fleetboard
Fără griji pe șosea

Fleetboard

Cu soluțiile de conectivitate, asigurați o eficiență maximă flotei dumneavoastră.

Profitați de know-how-ul de conectivitate al serviciilor Fleetboard și beneficiați de consum de combustibil optimizat, costuri reduse de întreținere, risc redus de accidente și evitarea amenzilor! Cum? Cu date în timp real, aveți permanent sub control autovehiculele dvs., iar datorită conectării șoferilor, flotei și comenzilor într-o rețea inteligentă, sporiți eficiența flotei dumneavoastră.

Content fleetboard 02

Mențineți permanent sub control flota dumneavoastră – cu Fleetboard.

Eficiența flotei dvs. este influențată de numeroși factori diferiți: Condițiile rutiere, comportamentul individual la conducere și disponibilitatea șoferilor dvs., sunt doar câteva exemple. Pe lângă acestea, există numeroase condiții-cadru legale care trebuie respectate – fie că este vorba, de exemplu, despre respectarea timpilor de conducere și de odihnă ai șoferilor dvs. sau citirea diagramei tahograf.

Pentru provocările dumneavoastră, am dezvoltat soluții digitale corespunzătoare. Profitați de know-how-ul nostru de conectivitate și dezvoltați în continuare potențialul flotei dumneavoastră.

Avantajele dumneavoastră.

  • Consum mai mic de combustibil
  • Costuri mai reduse pentru lucrări de întreținere și reparații
  • Reducerea riscului de accidente al flotei dvs.
  • Evitarea amenzilor

Pentru toate serviciile Fleetboard este nevoie de un computer de bord cu modul Fleetboard Truck Data Center. Acesta transmite informațiile din autovehicul la cockpit-ul Fleetboard.

Mai multe informații despre cerințele tehnice ale fiecărui serviciu, se găsesc aici:

În sus