Actros
Autocamioanele noastre

Actros

Toți vorbesc. Doar unul acționează.

Un camion care face încă de azi ceea ce alții doar discută. Modelul Actros îndeplinește mai bine ca oricând cerințele mereu în creștere ale traficului pe distanțe lungi și ale transportului de mărfuri de mare tonaj. Cu rentabilitate crescută, confort unic, siguranță deosebit de ridicată și fiabilitate exemplară.

Pe baza acestei performanțe ne proiectăm cilindrii - a 3-a generație a motorului OM 471 îmbină utilul cu plăcutul, performanța și plăcerea de a conduce, la scară mare. Fie că este vorba de consumul redus sau de performanța optimizată de rulare: grupul motopropulsor nou proiectat le realizează.  

Toate ilustrațiile trebuie privite ca exemplificative și pot diferi de configurările care pot fi comandate. Sunt posibile modificări.

Și tot despre motor.

Și tot despre motor.

Dinamic, economic, eficient: a 3-a generație a motorului OM 471 combină noua senzație de conducere cu performanța optimizată.

Mai multe despre OM 471
Nivel ridicat de siguranță

Nivel ridicat de siguranță

Acesta este cel de-al doilea pilon al RoadEfficiency și o caracteristică a camioanelor noastre, care sporește personalitatea noului Actros.

Confort

Confort

Să muncești mai bine, să conduci mai bine, să locuiești mai bine. Modelul Actros demonstrează cum funcționează toate acestea.

Eficiență

Eficiență

Modelul Actros reprezintă definiția tehnologiei fiabile și cu economie de combustibil, costuri scăzute și randamente ridicate.Sau pe scurt: mai multă eficiență.

OM 471

OM 471

Consum cu până la patru procente mai mic - a treia generație a motorului OM 471 oferă un potențial de economisire considerabil. Și un confort la rulare semnificativ sporit.

Fiabilitate

Fiabilitate

La construcția camionului nostru stabilim întotdeauna cele mai stricte standarde de calitate care există: cerințele provenite din practică. Sau pe scurt: ale dumneavoastră.

Date tehnice

Date tehnice

Cu ajutorul motoarelor Euro VI fiabile și rentabile, ca și a celor 17 variante de cabină a șoferului, modelul Actros oferă o soluție practic pentru orice pretenție.

Elemente semnificative și alte date

Elemente semnificative și alte date

Cu accesoriile de origine Mercedes-Benz și conceptele de autovehicule specifice branșei, modelul Actros asigură ca activitatea în transportul de cursă lungă să devină mai plăcută și mai ușoară.

În sus